INGET TRADITIONELLT PRODUKTUTVECKLINGSFÖRETAG

Br. Voss Ingenjörsfirma AB erbjuder ett heltäckande utbud av tjänster inom produktutveckling med elektronik och programvara. Verksamheten karaktäriseras av ett starkt kundfokus med ett dedikerat team och en god laganda. Företaget har alla moderna tekniska hjälpmedel som krävs för att bedriva effektiv produktutveckling med höga krav på kvalitet och kort time-to-market.

Vid sidan av vårt traditionella labb har vi också ett komplett utrustat EMC-labb, där vi själva under konstruktionsarbetet säkerställer att alla krav och certifieringar uppfylls. Inga överraskningar i sluttesterna, utan alla aspekter fångas upp tidigt under konstruktionsarbetet.

Genom att disponera en egen modern ytmonteringslina och ha etablerade relationer till lokala leverantörer av komponenter och mönsterkort, kan vi snabbt ta fram prototyper, fånga upp viktiga aspekter runt producerbarhet och föreslå för kunderna hur man kan konstruera för att nå en effektiv produktion.

Genom att vi har hela kedjan in-house, från konstruktion till verifiering och produktion, skiljer vi oss från andra traditionella konsultföretag. Allt under ett tak ger bästa förutsättningar för att hantera korta tidsplaner och bedriva en effektiv verksamhet!

DETTA ÄR BR. VOSS INGENJÖRSFIRMA AB

Br. Voss Ingenjörsfirma AB grundades 2001 som handelsbolag och tog 2004 steget till aktiebolag. Företaget är lokaliserat i Borås, med närhet till Göteborg, har idag 16 anställda och omsatte 2020 cirka 26 MSEK.

Br. Voss Ingenjörsfirma AB agerar leverantör av konsulttjänster inom elektronik och mjukvara. Områden vi är aktiva inom är industrielektronik, fordonselektronik, medicinteknik och konsumentelektronik. Vi tillhandahåller även tjänster inom utbildning, där vi kan skräddarsy unika utbildningspaket efter varje kunds önskemål. Konsulttjänster bedriver vi antingen in-house eller ute hos kund.

Företaget är också en leverantör av kretskort och elektronikprodukter, alltifrån prototyper till serieproduktion. Vi har ett etablerat nätverk av partners och leverantörer, och med vår egen moderna ytmonteringslina kan vi hantera det mesta inom produktion och tillverkning.

Våra kunder sträcker sig alltfrån innovativa småföretag till stora OEM:er och globala utvecklingsföretag.

Vi är sedan 2015 certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001.

VAD GÖR OSS UNIKA?

Vår strategi är att kunna erbjuda ett helhetsåtagande där kvalitet, effektivitet och kostnadsmedvetenhet alltid står i centrum. Vårt team av erfarna konstruktörer har en djup teknisk kompetens som sträcker sig över flera discipliner. Mjukvara kompletterar hårdvara, och tillsammans med ett fullt utrustat labb samt en egen produktionslina kan vårt team erbjuda kvalitetslösningar med korta ledtider som alltid är anpassade efter kundens förväntningar och behov.

Genom att vi har hela kedjan in-house, från konstruktion till verifiering och produktion, skiljer vi oss från andra traditionella konsultföretag. Allt under ett tak ger bästa förutsättningar för att hantera korta tidsplaner och bedriva en effektiv verksamhet!

FÖRETAGSPOLICY

Br. Voss Ingenjörsfirma AB skall vara en heltäckande och ledande leverantör av moderna produkter kring elektronik och programvara. Våra kunder skall känna sig trygga med att vi har den kompetens, erfarenhet och utrustning som krävs för att vara i absolut framkant inom branschen.

Läs hela vår policy här

GDPR

På Br. Voss Ingenjörsfirma AB värnar vi om din personliga integritet och eftersträvar alltid en hög nivå av dataskydd. Vår integritetspolicy förklarar hur vi samlar in och använder din personliga information. Den beskriver också dina rättigheteroch hur du kan göra dem gällande.

Läs hela vår integritetspolicy här

ISO 9001/14001

Vi är ISO9001/14001 certifierade med revisioner uförda av RISE i Borås.

Se vårt ISO9001 certifikat här
Se vårt ISO14001 certifikat här

Redo att diskutera ert projekt med oss?

Ta steget och kontakta oss redan idag
Kontakta oss
sv_SESwedish