FUNKTION OCH TILLFÖRLITLIGHET

En produkts funktion blir aldrig bättre än dess svagaste länk. Alla har erfarenhet av känslan när saker inte fungerar, måste startas om eller beter sig på ett oförväntat sätt. För att en produkt skall fungera i alla miljöer och under alla förutsättningar krävs ingående förståelse för vilka standarder som måste uppfyllas – och hur detta skall realiseras i produkten. Vårt team har många års erfarenhet av alla gällande standarder inom EMC, miljö och säkerhet, och genom vår närhet till ackrediterade mätinstitut förkortas ledtiderna kring de formella sluttesterna.

PRE-COMPLIANCE

I alla våra utvecklingsprojekt börjar vi alltid med att utreda vilka standarder och krav produkten måste uppfylla. Detta följer sedan med som en röd tråd i alla delar av konstruktionsarbetet - och kompletteras löpande med mätningar i vårt egna fullutrustade labb. Vi väntar aldrig med tester till sista stund. Med vår heldämpade EMC-kammare kan vi mäta utstrålad och ledningsbunden emission, och tillsammans med vår fast-transient burst testanläggning och ESD-utrustning kan vi säkerställa att elektroniken klarar även de mest extrema EMC-kraven. Miljötester hanteras i någon av våra klimatkammare, där vi kan simulera klimat och klimatcykler för alla olika ändamål.

EMC DESIGN SUPPORT

Teamet hanterar också kundspecifika tester och ger förbättringsförslag på externa projekt och konstruktioner. Detta kan med fördel genomföras i workshops hos oss, där vi kan bidra med vår erfarenhet och direkt införa förändringar och mäta resultatet.

REDO ATT DISKUTERA ERT PROJEKT MED OSS?

Ta steget och kontakta oss redan idag
Kontakt oss
sv_SESwedish