Arbeta hos Voss

Utveckla framtiden med oss!

Nya talanger alltid välkomna

Vi söker alltid efter nya, motiverade medarbetare som kan förstärka vårt team och hjälpa oss bygga morgondagens produkter. Nya tjänster listas här tillsammans med en rollbeskrivning och ansökningsdatum. Även om du inte hittar exakt det du söker, tveka inte att höra av dig! Vi välkomnar alltid motiverade och duktiga ingenjörer.

Om du har referenser eller kan beskriva hur just du kan hjälpa oss expandera och möta framtiden är vi alltid beredda att lyssna.

Nya talanger alltid välkomna

Skicka oss bara ditt CV tillsammans med en kort beskrivning av dig själv och berätta varför du vill ansluta dig till vårt team, så kommer vi att höra av oss inom kort.

Aktuella erbjudanden:

Elektronikkonstruktör

Vi behöver förstärka vårt team med en erfaren elektronikkonstruktör. Vi tror Du har några års erfarenhet av elektronikutveckling och systemdesign, samt en god förmåga att driva tekniska frågeställningar mot leverantörer och kunder.

Arbetet karaktäriseras av en stor teknisk bredd med utveckling av alltifrån enkla konsumentprodukter till avancerad industri- och fordonselektronik.

Du kommer arbeta med hårdvarukonstruktion och utveckling av embedded mjukvara, men också vara delaktig i de tidiga projektfaserna där systemlösningar, konstruktionsförslag och offertunderlag tas fram.

Vi tror att Du har kvalifikationer inom nedanstående områden:

  • Digital och analog elektronikkonstruktion
  • Erfarenhet och intresse av embedded mjukvaruutveckling
  • Vara drivande i dialoger med kunder och leverantörer
  • Målinriktad, ordningssam och en effektiv problemlösare
  • Ha en praktisk ”hands on” känsla för elektronik, felsökning och mätteknik
  • B-körkort och goda kunskaper i engelska

En meriterande egenskap är intresse av elektronik och embedded mjukvara. Tillsammans med vårt team av erfarna konstruktörer kommer Du ha en unik möjlighet till fördjupning och vidareutveckling inom modern produktutveckling!

Välkommen med Din skriftliga ansökan till andreas.voss@brv.se eller ring Andreas på 0706-834605. Tjänsten är på heltid och tillsvidare.

Detaljerad info:

Typ av tjänst:
Heltid
Sista ansökningsdag:
l mar 31, 2018
Mer Kontakta Oss

Redo att diskutera ert projekt med oss? Ta steget och kontakta oss redan idag!

Org.Nr: 556678-4418
© 2014-18 Br. Voss Ingenjörsfirma AB
Paul Dean Web Design