Arbeta hos Voss

Utveckla framtiden med oss!

Nya talanger alltid välkomna

Vi söker alltid efter nya, motiverade medarbetare som kan förstärka vårt team och hjälpa oss bygga morgondagens produkter. Nya tjänster listas här tillsammans med en rollbeskrivning och ansökningsdatum. Även om du inte hittar exakt det du söker, tveka inte att höra av dig! Vi välkomnar alltid motiverade och duktiga ingenjörer.

Om du har referenser eller kan beskriva hur just du kan hjälpa oss expandera och möta framtiden är vi alltid beredda att lyssna.

Nya talanger alltid välkomna

Skicka oss bara ditt CV tillsammans med en kort beskrivning av dig själv och berätta varför du vill ansluta dig till vårt team, så kommer vi att höra av oss inom kort.

Aktuella erbjudanden:

Elektronikkonstruktör

ERFAREN ELEKTRONIKKONSTRUKTÖR

Vi behöver förstärka vårt team med en erfaren elektronikkonstruktör. Vi tror Du har flera års erfarenhet av elektronikutveckling och systemdesign, samt en god förmåga att driva tekniska frågeställningar mot leverantörer och kunder.

Arbetet karaktäriseras av en stor teknisk bredd med utveckling av alltifrån enkla konsumentprodukter till avancerad industri- och fordonselektronik.

Du kommer arbeta med hårdvarukonstruktion och mjukvarudesign, men också vara delaktig i de tidiga projektfaserna där systemlösningar, konstruktionsförslag och offertunderlag tas fram.

Vi tror att Du har kvalifikationer inom nedanstående områden:

  • Förmåga att ta fram systemförslag och konstruktionslösningar
  • Mycket god erfarenhet av mjukvarudesign samt digital och analog elektronikkonstruktion
  • Vara drivande i dialoger med kunder och leverantörer
  • Målinriktad, ordningssam och vara en effektiv problemlösare
  • Ha en praktisk förståelse för elektronik, felsökning och mätteknik
  • B-körkort och goda kunskaper i engelska

En meriterande egenskap är intresse av elektronik samt tidigare arbete i OrCAD. Tillsammans med vårt team av erfarna konstruktörer kommer Du ha en unik möjlighet till fördjupning och vidareutveckling inom modern produktutveckling!

Välkommen med Din skriftliga ansökan med CV och löneanspråk till martin.voss@brv.se!

Detaljerad info:

Typ av tjänst:
Heltid
Sista ansökningsdag:
fr nov 30, 2018
Mer Kontakta Oss

Inköp / Orderhanterare

INKÖPARE OCH ORDERHANTERARE, ELEKTRONIK

Vi behöver förstärka vårt team med en inköpare och orderhanterare inom elektronik. Du kommer huvudsakligen ansvara för ordererkännanden, inköp av material och komponenter och hantera utleveranser till kunder.

Tjänsten innefattar arbete inom följande områden:

  • Hantering av inkommande ordrar till vårt affärssystem Monitor. Bevakning av ordrar, utleveranshantering från Monitor, och övergripande produktionsplanering för att kunna hålla kunder uppdaterade med korrekta leveransdatum.
  • Inköp av elektronikkomponenter både för serietillverkning och prototyptillverkning. Bevakning av materialsituation och lagersaldon och ta fram möjliga alternativa komponenter där så är möjligt.
  • När tid och behov finns, stötta som produktionstekniker ”hands-on”, med riggning, produktion av kretskort, eftermontage samt emballering och utleverering.

Vi tror du har ett antal års tidigare erfarenhet från tillverkande elektronikindustri och ett etablerat leverantörskontaktnät. Du kommer ha mycket kontakt med både kunder och leverantörer och vi tror du besitter en stor social kompetens och är lyhörd och diplomatisk!

Detaljerad info:

Typ av tjänst:
Heltid
Sista ansökningsdag:
fr nov 30, 2018
Mer Kontakta Oss

Redo att diskutera ert projekt med oss? Ta steget och kontakta oss redan idag!

Org.Nr: 556678-4418
© 2014-19 Br. Voss Ingenjörsfirma AB
Paul Dean Web Design